# Як приготувати випічку, щоб не розтікалася начинка

Час приготування: 15-20 хв. | Кількість порцій: 4-8

Ви втомилися годинами відмивати деко від пригорівшої до неї начинки пиріжків? Не впадайте у відчай. Сьогодні Асмік Гаспарян за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B у духової шафи Pyramida F 81 ETIX покаже секрети приготування випічки, щоб не розтікалася начинка. Не пропустіть!

 

Готуємо яблучну начинку​:

1. Беремо яблуко, нарізаємо великими кубиками.

2. У добре розігріту сковороду висипаємо цукор і додаємо крупно нарізані яблука.

3. Курагу дрібно нарізаємо і разом з родзинками відправляємо в сковороду до яблук.

4. Перемішуємо. Коли яблука почнуть карамелізований - начинка готова.

 

Вишнева начинка​:

1. Вишни засыпать сахаром. Добавить крахмал. Перемешиваем.

2. Крохмаль вбере в себе всю вологу, але не позбавить начинку соковитості.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для яблучної начинки:

• яблука твердих сортів – 300 г

• цукор – 2 ч.л.

• родзинки – 50 г

• курага – 50 г

 

Для ягідної начинки:

• вишні без кісточки – 500 г

• цукор – 2 ст.л

• крохмаль кукурудзяний – 2 ст.л