Суші в вигляді коропа Коі
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2
Суші в вигляді коропа котрі - новий японський тренд, який тільки набирає у нас популярність. Саме цим блюдом учасник "МастерШеф Діти-2" Володимир Гойчук, вправляючись на кухні "Все буде добре" з варильною поверхнею Pyramida CFEA 641 B, спробує здивувати Ектора Хіменеса Браво. Дивіться рецепт суші у вигляді коропа коі в нашому сюжеті!
Готуємо заправку для рису:
1. До рисового оцту додаємо цукор і сіль. На повільному вогні доводимо до повного розчинення, постійно змішуючи.
Для рибки з цятками:
3. Рис відварити. Додати заправку.
4. Сформувати з рису тіло рибки. Покрити рис ікрою. Викласти подрібнені шматочки норі.
5. Нарізати тонкими пластинами філе кальмара. Викласти на рис.
6. З чорного перцю зробити рибці очі.
Приступаємо до помаранчевої рибки:
1. Відварити креветки, розрізати хвіст навпіл.
2. З рису сформувати тіло рибки.
3. Накласти хвіст креветки на рис.
4. Вирізати з огірка плавники, з кунжуту зробити очі.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для заправки:
• рисовий оцет – 50 г
• цукор – 1 ч.л.
• сіль – щіпка
Для рибки з цятками:
• рис – 25 г
• ікра тобіко – 20 г
• філе копченого кальмара – 200 г
• лист норі– 1 шт.
• чорний кунжут (перець) – 12 шт.
Для помаранчевої рибки:
• рис – 25 г
• креветки – 3 шт.
• огірок – 1 шт.
• чорний кунжут (перець) – 12 шт.