# Суші в вигляді коропа Коі

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2

Суші в вигляді коропа котрі - новий японський тренд, який тільки набирає у нас популярність. Саме цим блюдом учасник "МастерШеф Діти-2" Володимир Гойчук, вправляючись на кухні "Все буде добре" з варильною поверхнею Pyramida CFEA 641 B, спробує здивувати Ектора Хіменеса Браво. Дивіться рецепт суші у вигляді коропа коі в нашому сюжеті!

Готуємо заправку для рису:

1. До рисового оцту додаємо цукор і сіль. На повільному вогні доводимо до повного розчинення, постійно змішуючи.


Для рибки з цятками:

3. Рис відварити. Додати заправку.

4. Сформувати з рису тіло рибки. Покрити рис ікрою. Викласти подрібнені шматочки норі.

5. Нарізати тонкими пластинами філе кальмара. Викласти на рис.

6. З чорного перцю зробити рибці очі.
 

Приступаємо до помаранчевої рибки:

1. Відварити креветки, розрізати хвіст навпіл.

2. З рису сформувати тіло рибки.

3. Накласти хвіст креветки на рис.

4. Вирізати з огірка плавники, з кунжуту зробити очі.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для заправки:

• рисовий оцет – 50 г

• цукор – 1 ч.л.

• сіль – щіпка

 

Для рибки з цятками​:

• рис – 25 г

• ікра тобіко – 20 г

• філе копченого кальмара – 200 г

• лист норі–  1 шт.

• чорний кунжут (перець) – 12 шт.

 

Для помаранчевої рибки:

• рис – 25 г

• креветки – 3 шт.

• огірок – 1 шт.

• чорний кунжут (перець) – 12 шт.