• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • В'ялені сливи
#

В'ялені сливи

  • #
  • #
В'ялені сливи - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Рецепт пікантних слив від Кудрявцевої Олени, maslom wgoru.

"Помідори всі зав'ялити? Відмінно! Тепер переходимо до в'ялених слив. Це навіть смачніше. До м'яса і до сиру. А ще ідеально: хліб, зверху м'який сир (рікотта) або просто сир + сливи.

Далі по пунктах. Духовка. Сушу в ній.У мене Pyramida F 105 S IX. І впоралася вона з завданням відмінно. Заздалегідь розігрівати не потрібно. По-перше, вона гріється дуже швидко, по-друге, сушити будемо на невисокій температурі. Я сушила близько 12 години при 60 градусах. Режим Конвекція. Він ідеальний для випічки і запікання великих партій овочів і фруктів. Якщо і у вас немає конвекції, то сушіть з відкритими дверцятами. Можу сказати, що часу піде від 8 до 12 годин залежно від розміру слив.

Сливи. Нам потрібен сорт угорка. Я в'ялила і круглу червону сливу. Це теж має право на життя. Але угорка виходить красивіше і в ній менше міститься цукру, тому смак цікавіше. Беріть середнього розміру ягоди. Великі сушаться довше. Кількість – щоб на 2-3 дека вистачило. Менше 2-3 кг немає сенсу возитися.

Олія. Беремо оливкову, додаємо в нього нарізаний пластинками часник, перець чилі (за смаком і витривалості), трави. Якщо ви хочете зберігати баночки зі сливами довго, то закип'ятіть це все. Я збираюся з'їсти їх у вересні (будуть приводи :)), тому заливаю цю партію сирим.

Приготування:

1. Сливи вимити і вийняти кісточки.

Рецепт вяленых слив2. Прям в мисці трохи поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю і травами. Трави беріть на свій смак. Підходять: суміш італійських, чебрець, базилік. Мені дуже подобається додавати сюди розтертий розмарин.

Пряные вяленые сливы3. Сливи викладаємо зрізом вгору, на кожну – пластинка часнику. І ставимо сушити. Через 6 годин я їх перевернула (тк взяла велику сливу). Ви дивіться по ситуації.

Сухофрукты в духовке F 105 S IX4. Баночки і кришки стерилізуємо, плотненько утрамбовуємо в них наші сливи, заливаємо гарячим маслом. Коли охолонуть, я ставлю їх в холодильник."

вяленые фруктыБрускета с вялеными сливами и нежным сыром

Джерело: instagram.com/maslom_wgoru

Maslom Wgoru

Готує:

Maslom Wgoru
#
Інгредієнти

• Сливи – 2-3 кг

• Олівкова олія

• Часник – за смаком

• Перець чілі – за смаком

• Трави – за смаком

Готуємо з Pyramida
F 105 S IX

Духова шафа

F 105 S IX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Овочевий квартет
    Приготовить
    Овочевий квартет
  • Плов зі славного Ходжента
    Приготовить
    Плов зі славного Ходжента

    Готовит: Сергій Калінін

  • Секрети в приготуванні фаршу
    Приготовить
    Секрети в приготуванні фаршу

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.