• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як зробити збиті вершки для десертів
#

Як зробити збиті вершки для десертів

  • #
  • #

Як приготувати збиті вершки з молока, розповість Наталя Левензон! У своєму майстер-класі кулінар покаже, як збити вершки правильно і без зайвих зусиль, а також розкриє декілька секретів. Допоможе їй техніка Pyramida.

 

Приготування:

1. Замочений желатин розтопіть до повного розчинення, потім остудіть до кімнатної температури.

2. У великій мисці змішайте желатин і молоко, збивайте до отримання однорідної маси.

3. Додайте ванілін (або ванільний цукор) і цукрову пудру, збийте до отримання однорідної консистенції.

4. Залиште суміш в холодильнику на 1-1,5 години.

5. Перемішуйте суміш кожні 15 хвилин, щоб вона залишилася однорідною. Після охолодження продовжуйте збивати суміш, поки вона не досягне консистенції збитих вершків.

Декілька секретів:

1. Використовуйте незбиране молоко або молоко з максимально високим відсотком жирності. Знежирене молоко не містить достатньої для отримання збитих вершків кількості жирів.

2. Щоб маса була однорідною і добре збивалася, віночок (від міксера або ручний) теж потрібно охолодити в холодильнику.

3. При збиванні рухайтеся від краю миски до центру, щоб маса залишалася однорідною.

4. Негайно припиніть збивати вершки, тільки-но вони досягнуть бажаної консистенції! Якщо продовжувати збивати, то вершки згорнуться або втратять колір і повітряну текстуру.

 

Cмачного!

Варильна поверхня Pyramida - готуємо смачно

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• желатин – 40 г (близько 9 ч.л.)

• холодна вода – 240 мл (для желатину)

• молоко – 960 мл

• ванільний цукор – 4 пакетики

• цукрова пудра – 120 г 

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Рибні палички з зеленим соусом
    Приготовить
    Рибні палички з зеленим соусом

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Шоколадний фондан
    Приготовить
    Шоколадний фондан

    Готовит: Ольга Драч

  • Макаруни
    Приготовить
    Макаруни

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.