Як зробити збиті вершки для десертів
|
Як приготувати збиті вершки з молока, розповість Наталя Левензон! У своєму майстер-класі кулінар покаже, як збити вершки правильно і без зайвих зусиль, а також розкриє декілька секретів. Допоможе їй техніка Pyramida.
Приготування:
1. Замочений желатин розтопіть до повного розчинення, потім остудіть до кімнатної температури.
2. У великій мисці змішайте желатин і молоко, збивайте до отримання однорідної маси.
3. Додайте ванілін (або ванільний цукор) і цукрову пудру, збийте до отримання однорідної консистенції.
4. Залиште суміш в холодильнику на 1-1,5 години.
5. Перемішуйте суміш кожні 15 хвилин, щоб вона залишилася однорідною. Після охолодження продовжуйте збивати суміш, поки вона не досягне консистенції збитих вершків.
Декілька секретів:
1. Використовуйте незбиране молоко або молоко з максимально високим відсотком жирності. Знежирене молоко не містить достатньої для отримання збитих вершків кількості жирів.
2. Щоб маса була однорідною і добре збивалася, віночок (від міксера або ручний) теж потрібно охолодити в холодильнику.
3. При збиванні рухайтеся від краю миски до центру, щоб маса залишалася однорідною.
4. Негайно припиніть збивати вершки, тільки-но вони досягнуть бажаної консистенції! Якщо продовжувати збивати, то вершки згорнуться або втратять колір і повітряну текстуру.
Cмачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• желатин – 40 г (близько 9 ч.л.)
• холодна вода – 240 мл (для желатину)
• молоко – 960 мл
• ванільний цукор – 4 пакетики
• цукрова пудра – 120 г