# Салат з баклажанами та фетою

Час приготування: 20 хв | Кількість порцій: 1

Теплі овочеві салати – безумовний хіт сезону та чудовий варіант повноцінної страви не лише для вибагливих гурманів, а й для дисциплінованих прихильників здорового харчування. У цьому рецепті роль теплих інгредієнтів виконують підсмажені на варильній поверхні Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico шматочки баклажану та солодкого перцю. Свіжі томати та фета створюють ефектний солоний контраст, а заправка на основі діжонської гірчиці забезпечить справжню спокусу для ваших рецепторів. Як приготувати такий корисний салат з баклажанами та фетою? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо салат з баклажанами та фетою:

1. Баклажани миємо, нарізаємо кільцями, солимо.

2. Миємо та нарізаємо помідори та червоний солодкий перець.

3. Чистимо та шинкуємо соломкою ялтинську цибулю.

4. Фету нарізаємо кубиками.

5. Розігріваємо сковорідку з оливковою олією.

6. Злегка підсмажуємо кільця баклажана, збризкуючи їх бальзамічним оцтом, додаємо солодкий перець.

7. Готуємо заправку: змішуємо діжонську гірчицю, мед та яблучний оцет.

8. З’єднуємо овочі та фету, додаємо заправку, сіль, рукколу та перемішуємо.

9. Готовий салат посипаємо улюбленою зеленню.

Ваші гості будуть у захваті – виявляється можна так поживно і смачно поїсти, і при цьому залишатися спокійним за фігуру. Якщо готуємо разом з Pyramidа – найкорисніше стає таким апетитним!

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• баклажан - 1 шт.

• перець солодкий червоний - 1 шт.

помідори - 3 шт.

• фета - 150 г.

• бальзамічний оцет - 20 мл.

• яблучний оцет - 20 мл.

• гірчиця в зернах - 1 ст.л.

• петрушка - 3 гілки

• оливкова олія

сіль - за смаком