Салатний торт
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Будь-салат, приготований в формі торта, має неймовірно святковий вигляд. Сьогодні ми будемо готувати салатний торт з телячим язиком, рецепт якого повідає нам Ольга Волкова. Це неймовірно смачна страва буде виграшно виглядати на вашому новорічному столі, а його приготування не відбере у вас багато сил і часу. Щоб заощадити час Ольга буде використовувати варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B. Якщо ви підшукуєте салати на свято, візьміть до уваги торт від нашого експерта. Ваші гості будуть в захваті!
Починаємо готувати:
1. Беремо сметану, сир з пліснявою і перемішуємо.
2. Натираємо сир сулугуні.
3. Язик відварюємо 1,5 години. Очищаємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо.
4. Цибулю нарізаємо півкільцями.
5. Нарізаємо гриби. Обсмажуємо цибулю з грибами на вершковому маслі до золотистого відтінку.
6. Беремо форму і починаємо викладати торт.
7. Всі ігредієнти викладаємо в два шари.
8. Починаємо з язика, далі соус, гриби з цибулею, варені яйця, соус і повтояем шари. Зверху щедро мажемо соусом.
9. Прибираємо форму. Прикрашаємо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• телячий язик – 450 г
• яйця – 6 шт.
• гриби – 250 г
• сметана – 400 г
• олія соняшникова - 100 г
• сир – 50 г
• сулугуні – 180 г
• цибуля – 3 шт.
• масло вершкове - 50 г
Для декору:
• шинка – 150 г
• сир – 200 г
• зелень
• маслини