# Салатний торт

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Будь-салат, приготований в формі торта, має неймовірно святковий вигляд. Сьогодні ми будемо готувати салатний торт з телячим язиком, рецепт якого повідає нам Ольга Волкова. Це неймовірно смачна страва буде виграшно виглядати на вашому новорічному столі, а його приготування не відбере у вас багато сил і часу. Щоб заощадити час Ольга буде використовувати варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B. Якщо ви підшукуєте салати на свято, візьміть до уваги торт від нашого експерта. Ваші гості будуть в захваті!

 

Починаємо готувати:

1. Беремо сметану, сир з пліснявою і перемішуємо.

2. Натираємо сир сулугуні.

3. Язик відварюємо 1,5 години. Очищаємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо.

4. Цибулю нарізаємо півкільцями.

5. Нарізаємо гриби. Обсмажуємо цибулю з грибами на вершковому маслі до золотистого відтінку.

6. Беремо форму і починаємо викладати торт.

7. Всі ігредієнти викладаємо в два шари.

8. Починаємо з язика, далі соус, гриби з цибулею, варені яйця, соус і повтояем шари. Зверху щедро мажемо соусом.

9. Прибираємо форму. Прикрашаємо.

 

Смачного!

Вбудовувана техніка Піраміда

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• телячий язик – 450 г

• яйця – 6 шт.

• гриби – 250 г

• сметана – 400 г

• олія соняшникова - 100 г

• сир – 50 г

• сулугуні – 180 г

• цибуля – 3 шт.

• масло вершкове - 50 г

 

Для декору:

• шинка – 150 г

• сир – 200 г

• зелень

• маслини