Гарбузове печиво
Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 6-8
Рецепт осіннього печива підготувала Світлана Мей. У приготуванні осінньої солодощі допомагала їй духова шафа Pyramida F 68 M BL RUSTICO.
Приготування:
1. Змішати борошно з розпушувачем і просіяти через сито.
2. Збити масло з цукром до освітлення маси. Додати корицю і ванільний екстракт. Продовжити збивати.
3. Далі додати гарбузове пюре і збити до однорідності.
4. Потім поступово додаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.
5. З готового тіста скачати кульки і викласти їх на пергамент, зверху приплюснути.
6. Для отримання красивого візерунка вмочити вилку у воді, потім в кориці і придавити з одного боку печива. Повторити для кожної сторони.
7. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці – 20 хвилин.
Джерело: instagram.com/tasteinfocus