• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Брауні з апельсином і бренді
#

Брауні з апельсином і бренді

Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 6

  • #
  • #

Десерт Шоколадний Брауні з технікою PyramidaСьогодні будемо готувати дуже смачний, брутальний десерт для справжніх шокоголіків – добре відомий Брауні. Дуже смачно і ароматно!

1. Змішуємо інгредієнти і викладаємо з на невелику форму. Температурний режим – верхній і нижній жар. Духовку включити і встановити режим верхнє і нижнє нагрівання при температурі 175 С. 

2. У жароміцній мисці відправити поламаний на шматочки шоколад і масло. Поставити на водяну баню. Варити поки маса не стане шовковистою і однорідною, помішуючи лопаткою час від часу.

Готуємо шоколадний Брауні3. Яйця розтерти з цукром і ванільним цукром намагаючись не пускати бульбашки повітря (якщо все ж потрапили то кілька разів вдарте мискою о робочу поверхню – це дасть можливість бульбашкам повітря вийти). 

4. Змішати шоколадну масу з яєчною. 

5. Перемішати і додати просіяне борошно і какао. 

6. У змащену форму вилити тісто і відправити в уже розігріту до 170-175 °С духовку на 30 хвилин (можна і таймер встановити що б не прогавити Брауні)

Виливаємо однорідну масу на деко7. Готовий пиріг вийняти з духовки і через 5-10 хвилин накрити плівкою. Дати охолонути при кімнатній температрі.

Даємо Брауні охолонути8. Нарізати Брауні на порційні шматочки і можна подавати – наприклад з кулькою ванільного морозива!)

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Чорний шоколад (мінімум 70%) – 150 г

• Вершкове масло – 250 г

• Великі яйця – 4 шт

• Цукор – 170 гр

• Ванільний цукор – 1 ч.л

• Борошно – 1/2 склянки

• Какао (хорошої якості) – 3 ст.л

• Цедра апельсина – 1 апельсин

• Бренді – 3-4 ст.л.

• Сіль – 1 щіпка

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 83 ETR black Rustico

Духова шафа

Pyramida F 83 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Сочевиця по-ельзаськи
    Приготовить
    Сочевиця по-ельзаськи
  • Яблучно-абрикосовий крамбл
    Приготовить
    Яблучно-абрикосовий крамбл

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадно-абрикосовий торт
    Приготовить
    Шоколадно-абрикосовий торт
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.