


Брауні з апельсином і бренді
Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 6
Сьогодні будемо готувати дуже смачний, брутальний десерт для справжніх шокоголіків – добре відомий Брауні. Дуже смачно і ароматно!
1. Змішуємо інгредієнти і викладаємо з на невелику форму. Температурний режим – верхній і нижній жар. Духовку включити і встановити режим верхнє і нижнє нагрівання при температурі 175 С.
2. У жароміцній мисці відправити поламаний на шматочки шоколад і масло. Поставити на водяну баню. Варити поки маса не стане шовковистою і однорідною, помішуючи лопаткою час від часу.
3. Яйця розтерти з цукром і ванільним цукром намагаючись не пускати бульбашки повітря (якщо все ж потрапили то кілька разів вдарте мискою о робочу поверхню – це дасть можливість бульбашкам повітря вийти).
4. Змішати шоколадну масу з яєчною.
5. Перемішати і додати просіяне борошно і какао.
6. У змащену форму вилити тісто і відправити в уже розігріту до 170-175 °С духовку на 30 хвилин (можна і таймер встановити що б не прогавити Брауні)
7. Готовий пиріг вийняти з духовки і через 5-10 хвилин накрити плівкою. Дати охолонути при кімнатній температрі.
8. Нарізати Брауні на порційні шматочки і можна подавати – наприклад з кулькою ванільного морозива!)
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
• Чорний шоколад (мінімум 70%) – 150 г
• Вершкове масло – 250 г
• Великі яйця – 4 шт
• Цукор – 170 гр
• Ванільний цукор – 1 ч.л
• Борошно – 1/2 склянки
• Какао (хорошої якості) – 3 ст.л
• Цедра апельсина – 1 апельсин
• Бренді – 3-4 ст.л.
• Сіль – 1 щіпка
