# Гарбузове печиво

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 6-8

Рецепт осіннього печива підготувала Світлана Мей. У приготуванні осінньої солодощі допомагала їй духова шафа Pyramida F 68 M BL RUSTICO.

Ингридиенты тыквенного печеньяПриготування:

1. Змішати борошно з розпушувачем і просіяти через сито.

2. Збити масло з цукром до освітлення маси. Додати корицю і ванільний екстракт. Продовжити збивати.

Тыквенное печенье3. Далі додати гарбузове пюре і збити до однорідності.

4. Потім поступово додаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.

Тыквенное тесто5. З готового тіста скачати кульки і викласти їх на пергамент, зверху приплюснути.

6. Для отримання красивого візерунка вмочити вилку у воді, потім в кориці і придавити з одного боку печива. Повторити для кожної сторони.

Узорное тыквенное печенье7. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці – 20 хвилин.

Духовой шкаф Pyramidaтыквенное печенье

Джерело: instagram.com/tasteinfocus

Олена Єрмоленко

Готує:

Олена Єрмоленко
#
Інгредієнти

• Борошно – 350 г

• Гарбузове пюре – 250 г

• Вершкове масло – 100 г

• Цукор – 125 г

• Розпушувач – 1 ч. л.

• Кориця молота – 1 ч. л.

• Ванільний екстракт – 1/2 ч. л.