Гарбузове печиво Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 6-8 |
Рецепт осіннього печива підготувала Світлана Мей. У приготуванні осінньої солодощі допомагала їй духова шафа Pyramida F 68 M BL RUSTICO.
Приготування:
1. Змішати борошно з розпушувачем і просіяти через сито.
2. Збити масло з цукром до освітлення маси. Додати корицю і ванільний екстракт. Продовжити збивати.
3. Далі додати гарбузове пюре і збити до однорідності.
4. Потім поступово додаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.
5. З готового тіста скачати кульки і викласти їх на пергамент, зверху приплюснути.
6. Для отримання красивого візерунка вмочити вилку у воді, потім в кориці і придавити з одного боку печива. Повторити для кожної сторони.
7. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці – 20 хвилин.
Джерело: instagram.com/tasteinfocus
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Олена Єрмоленко
|
• Борошно – 350 г
• Гарбузове пюре – 250 г
• Вершкове масло – 100 г
• Цукор – 125 г
• Розпушувач – 1 ч. л.
• Кориця молота – 1 ч. л.
• Ванільний екстракт – 1/2 ч. л.