# Гострий смажений панір з імбрем і спеціями

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Сир можна використовувати адигейський. Для вегетаріанського варіанту сир можна замінити на тофу, а вершкове масло – на рослинне. Краще подавати з паровим або солодким рисом. 

 

1. Поріжте імбир тонкою соломкою, а сир – кубиками по 1,5 см. 

2. Розтопіть масло на повільному вогні. Покладіть в нього імбир і зубчики часнику. Потримайте на середньому вогні 5-7 хвилин, так, щоб масло просочилося імбиром. Додайте коріандр і кмин, збільште вогонь до максимуму і посмажте 3-4 хвилини. 

3. Додайте сир в сковорідку. Смажте, постійно помішуючи, 3-4 хвилини на великому вогні, щоб він схопився. Не знімаючи з вогню, посипте каррі і чорним перцем за смаком.

4. Обсмажте до золотистої скоринки. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Сир домашній – 400 г

 Корінь імбиру свіжий – 150 г

 Часник – 3 зубчики

 Масло вершкове – 50 г

 Насіння коріандру– 2 ст. л

 Насіння кмину – 0,5 ч. л

 Куркума – 1 ст. л

 Перець чорний мелений – за смаком