# Не люлякі, не кебаб!

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3

А ось і новий весняний рецепт, який підійде не тільки для сімейної вечері, але і для пікніків. 

1. Перекручуємо свинину з часником на крупній решітці. На цій же решітці перекручуємо цибулю і віджимаємо її від соку, щоб маса не вийшла рідкою, а то буде погано триматися на шпазі. 

2. У фарш додаємо цибулю, порізану кінзу і спеції, перемішуємо.

 Люля Кебаб в духовці Pyramida3. Щоб маса стала щільніше, позбавляємо її від зайвого повітря – я ділю на кілька частин і відбиваю об стіл. 

4. Формуємо ковбаски і наколюємо їх на шпашкі. 

5. Духовку ставимо на 250 гр на конвекцію. Коли потрібна температура досягнута, вставляємо грати з нашими »не люля, що не кебабами" і готуємо поки не зарум'яняться. Десь 35-40 хвилин.

Люля Кебаб в духовці Pyramida6. Дуже смачно, якщо взяти тонкий лаваш, покласти туди нашу гарячу "ковбаску", додати маринованої цибулі, зелені, свіжих овочів, загорнути і насолоджуватися! 

Смачного!

Люля Кебаб в духовці Pyramida

Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева

Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com

Люля Кебаб в духовці Pyramida

Марина Ярославцева

Готує:

Марина Ярославцева
#
Інгредієнти

 Свинина – 1 кг

 Цибуля – 300 г

 Кінза – 1 пучок

 Чорний мелений перець – 1 ч.л

 Часник – 2 гол

 Сіль  – за смаком