Як відварити курячу грудку
Відварна куряча грудка - корисний, дієтичний продукт. Та ось біда, у вас вона завжди виходить сухою. Мікаель Ароян, за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B, покаже як приготувати відварну курячу грудку соковитою і смачною. Його поради прості і застосовуються на будь-якій кухні.
Порада № 1.
Перед варкою грудку необхідно замочити в соляному розчині на 15-20 хвилин. На 250 г грудки - 1 літр води і 1/4 ст.л. солі.
Порада №2.
Замочену грудку необхідно відправити в киплячу воду.
Так само в каструлю варто відправити цибулю, моркву, зелень і спеції.
Порада № 3.
Як тільки грудка з овочами закипить, накриваємо кришкою і відключаємо плиту.
Ми залишаємо грудку в бульйоні на 20 хвилин.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.