# Як відварити курячу грудку

Відварна куряча грудка - корисний, дієтичний продукт. Та ось біда, у вас вона завжди виходить сухою. Мікаель Ароян, за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B, покаже як приготувати відварну курячу грудку соковитою і смачною. Його поради прості і застосовуються на будь-якій кухні.

 

Порада № 1.

Перед варкою грудку необхідно замочити в соляному розчині на 15-20 хвилин. На 250 г грудки - 1 літр води і 1/4 ст.л. солі.

Порада №2.

Замочену грудку необхідно відправити в киплячу воду.

Так само в каструлю варто відправити цибулю, моркву, зелень і спеції.

Порада № 3.

Як тільки грудка з овочами закипить, накриваємо кришкою і відключаємо плиту.

Ми залишаємо грудку в бульйоні на 20 хвилин.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• куряче філе

• цибуля

• морква

• зелень

• спеції

• сіль