Кролик в шоколадному соусі
Час приготування: 1 год | Кількість порцій: 4-8
Надія Матвєєва запросила актора «Коли ми Вдома» Андрія Пономаренко на вечерю. І під час приготування кролика під шоколадним соусом вона дізнається всі секрети його особистого життя. Андрій Пономаренко розповість, як познайомився з дружиною, які в їхній родині є традиції і чим вони захоплюються.
А також, використовуючи варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B, Андрій з дружиною приготують дивовижного кролика в шоколадному соусі.
Приступаємо до приготування:
1. Нарізати кільцями ріпчасту цибулю, цибулю порей, петрушку.
2. Додати спеції за смаком.
3.Все перемішати з м'ясом і залишити на 10 хвилин.
4. Кролика обсмажуємо до золотистої скоринки на оливковій олії.
5. Обсмаженого кролика відправляємо в каструлю, додаємо 50 г бульйону.
6. Тушкувати 30 хв на слабкому вогні.
Для соусу:
1. Топимо шоколад.
2. Подрібнюємо горіхи, перець і відправляємо в шоколад.
3. Додаємо мелену корицю і часник.
4. Шоколадний соус перекласти до тушкованого кролика і зняти з плити.
5. Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• тушка кролика – 1 шт.
• цибуля порей – 1 шт.
• цибуля ріпчаста – 1 шт.
• петрушка – 1 пучок
• розмарин, часник – за смаком
• сіль, перець, лавровий лист – за смаком
Для соусу:
• шоколад – 100 г
• волоськи орехи – 50 г
• фундук – 50 г
• часник – 2 зубчики
• кориця – за смаком
• перець – 5 г