# Кролик в шоколадному соусі

Час приготування: 1 год | Кількість порцій: 4-8

Надія Матвєєва запросила актора «Коли ми Вдома» Андрія Пономаренко на вечерю. І під час приготування кролика під шоколадним соусом вона дізнається всі секрети його особистого життя. Андрій Пономаренко розповість, як познайомився з дружиною, які в їхній родині є традиції і чим вони захоплюються.

А також, використовуючи варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B, Андрій з дружиною приготують дивовижного кролика в шоколадному соусі.

 

Приступаємо до приготування:

1. Нарізати кільцями ріпчасту цибулю, цибулю порей, петрушку.

2. Додати спеції за смаком.

3.Все перемішати з м'ясом і залишити на 10 хвилин.

4. Кролика обсмажуємо до золотистої скоринки на оливковій олії.

5. Обсмаженого кролика відправляємо в каструлю, додаємо 50 г бульйону.

6. Тушкувати 30 хв на слабкому вогні.

 

Для соусу:

1. Топимо шоколад.

2. Подрібнюємо горіхи, перець і відправляємо в шоколад.

3. Додаємо мелену корицю і часник.

4. Шоколадний соус перекласти до тушкованого кролика і зняти з плити.

5. Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.

 

Смачного!

Як правильно приготувати кролика? Поради від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• тушка кролика – 1 шт.

• цибуля порей – 1 шт.

• цибуля ріпчаста – 1 шт.

• петрушка – 1 пучок

• розмарин, часник – за смаком

• сіль, перець, лавровий лист – за смаком

 

Для соусу:

• шоколад – 100 г

• волоськи орехи – 50 г

• фундук – 50 г

• часник – 2 зубчики

• кориця – за смаком

• перець – 5 г