Фарбовані яйця червонокачанною капустою
Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 10
1. Відварити яйця;
2. Нарізати капусту і покласти в каструлю;
3. Залити водою і довести до кипіння;
4. Варити на невеликому вогні 30 хвилин;
5. У готовий відвар додати сіль і оцет;
6. Охолодити відвар;
7. Тим часом яйця натерти вершковим маслом, щоб отримати мармуровий окрас. Для цього використовувати тканину або кухонний рушник.
8. Викласти яйця в підходящу ємність і залити капустяним відваром. Можна разом з капустою;
9. Залишити на 2-3 години;
10. Пофарбовані яйця витягти на тарілку, а сам відвар можна використовувати повторно.
Результат того вартий!
Світлого Великодня!
другие рецепты