# Фарбовані яйця червонокачанною капустою

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 10

1. Відварити яйця;

2. Нарізати капусту і покласти в каструлю;

3. Залити водою і довести до кипіння;

4. Варити на невеликому вогні 30 хвилин;

5. У готовий відвар додати сіль і оцет;

6. Охолодити відвар;

7. Тим часом яйця натерти вершковим маслом, щоб отримати мармуровий окрас. Для цього використовувати тканину або кухонний рушник.

8. Викласти яйця в підходящу ємність і залити капустяним відваром. Можна разом з капустою;

9. Залишити на 2-3 години;

10. Пофарбовані яйця витягти на тарілку, а сам відвар можна використовувати повторно.

 

Результат того вартий!

Світлого Великодня!

Світлана Мей

Готує:

Світлана Мей
#
Інгредієнти

• 10 яєць
• Половинка червоної капусти
• 2 ст.л. солі
• 3 ст.л. яблучного оцту
• Вершкове масло
• Вода