Фарбовані яйця червонокачанною капустою Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 10 |
1. Відварити яйця;
2. Нарізати капусту і покласти в каструлю;
3. Залити водою і довести до кипіння;
4. Варити на невеликому вогні 30 хвилин;
5. У готовий відвар додати сіль і оцет;
6. Охолодити відвар;
7. Тим часом яйця натерти вершковим маслом, щоб отримати мармуровий окрас. Для цього використовувати тканину або кухонний рушник.
8. Викласти яйця в підходящу ємність і залити капустяним відваром. Можна разом з капустою;
9. Залишити на 2-3 години;
10. Пофарбовані яйця витягти на тарілку, а сам відвар можна використовувати повторно.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Світлана Мей
|
• 10 яєць
• Половинка червоної капусти
• 2 ст.л. солі
• 3 ст.л. яблучного оцту
• Вершкове масло
• Вода