# Коктейль з морепродуктів

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 2

Якщо ви хочете підживити свій організм чимось смачненьким, корисним, але при цьому ще й легким, блюдо з морського коктейлю буде ідеальним вибором. 

Рецепт коктейлю з морепродуктів дуже простий. 

 

1. У киплячу підсолену воду висипаємо морепродукти і варимо їх близько 1 хвилини на дальній лівій конфорці (готуємо на варильній поверхні Pyramida) на помірному вогні. 

2. Готуємо маринад: змішуємо цедру лимона і сік лимона і лайма, додаємо дрібку розмарину. 

3. Зливаємо воду і висипаємо морепродукти в глибоку миску, заливаємо маринадом і залишаємо на 5 хвилин.

4. Натираємо сир на крупній тертці. 

5. Коли морепродукти просочаться маринадом, засипаємо їх в глиняний горщик, посипаємо зверху сиром і заливаємо вершками і оливковою олією. 

6. Ставимо горщик в духовку Pyramida F 83 ER ivory Rustico, вибираємо температуру 200 градусів і режим «Конвекція». Ставимо таймер на 10 хвилин. 

Коктейль з морепродуктів готовий!

#
Інгредієнти

 Королівська креветка– 150 г

 Велика мідія – 100 г

 Восьминіжки – 150 г

 Вершки – 100 г

 Моцарелла – 200 г

 Лимон – 1 шт

 Лайм – 1 шт

 Петрушка – 30 г

 Оливкова олія – 50 г