• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Кисло-солодка свинина по-китайськи
#

Кисло-солодка свинина по-китайськи

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

Кисло-солодка свинина з додаванням кетчупу, ананасу і солодкого перцю неймовірно популярна сьогодні в китайських ресторанах по всьому світу. М'ясо, приготоване за цим рецептом, володіє незвичайним пікантним кисло-солодким смаком з нотками кориці. Свинина по-китайськи добре підійде для дружніх посиденьок з легким світлим пивом. Як гарнір до неї можна подати відварний рис або рисову локшину. 

 

1. Для приготування кляру, змішайте 1 столову ложку крохмалю, борошно і пекарський порошок. Додайте 1 столову ложку масла і води, щоб вийшло густе тісто. 

2. Свинину розріжте на кубики по 1,5-2 см.

3. На сильно розігріту сковорідку додайте трохи соняшникової олії і засипте дрібно нарізані овочі, обсмажте 1,5-2 хвилини і висипте овочі на тарілку. 

4. Вилийте інше рослинне масло в вок, нагрійте, щоб майже почало диміти. Занурте кубики свинини в тісто і опустіть в гарячу олію до готовності. Дістаньте і складіть на рушники, щоб позбутися зайвої олії. 

5. Для соусу: змішайте ананасовий сік, томатну пасту, розпушувач тіста, часник, цукор і винний оцет. Розігрійте в сковороді до густоти. 

6. Додайте в сковорідку овочі і обсмажене м'ясо, перемішайте і варіть 1,5-2 хвилини.

7. Страва готова!

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Свинина – 1 шт

• Цибуля ріпчаста – 1 шт

• Перець зелений – 1 шт

• Морква – 225 г

• Ананас – 225 г

• Паростки бамбука – 25 г

• Борошно пшеничне – 125 г

• Крохмаль картопляний – 3 ст.л

• Пекарський порошок – 1,5 ст.л

• Цукор – 125 г

• Олія рослинна – 150 мл

• Оцет винний білий – 125 г

• Часник – 2 зубчики

• Паста томатна – 4 ст.л

• Сік ананасовий  – 5 ст.л

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 120

Духова шафа

Pyramida F 120

Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
    Приготовить
    Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
  • Печиво з кокосовою стружкою
    Приготовить
    Печиво з кокосовою стружкою
  • Сочевиця по-ельзаськи
    Приготовить
    Сочевиця по-ельзаськи
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.