Картопля зі шпинатом у вершковому соусі Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3 |
Сьогодні, кулінарний блогер Едуард Насиров, пропонує нам дуже просту, але шалено смачну страву. Готується вона легко, а смак просто приголомшливий – перевірено роками!
Готувати картопля зі шпинатом у вершковому соусі я буду на новій варильній поверхні Pyramida VCH 640/0 U – першій склокераміки, виробленій в Україні.
1. Шпинат вимити, нарізати середньо. Покласти шпинат в невеликий сотейник або сковороду і протушкувати його до м'якості під кришкою (режим 4-5 протягом 3-4 хвилин).
2. Картоплю очистити і відварити в трохи підсоленій воді до напівготовності (7-10 хвилин після закипання - в залежності від сорту).
3. Часник і чилі подрібнити.
4. Картоплю нарізати середніми шматочками. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити картоплю до світло-золотистого кольору, додати подрібнений часник і чилі, імбир, трави, куркуму і готувати 3-4 хвилини, помішуючи.
5. Додати вершки і протушкувати ще 1-2 хвилини на середньому вогні. В останню чергу додати шпинат, добре перемішати, прогріти ще 1 хвилину і можна подавати до столу!
Смачного!!!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Едуард Насиров
|
• Картопля – 400 г
• Шпинат – 200 г
• Оливкова олія – 2 ст.л
• Італійські трави – 1/2 ч.л
• Часник – 2 зубчики
• Перець чилі – 1 шт
• Імбир сухий – 1 ч.л
• Куркума – 1 ч.л
• Вершки жирні – 100 мл
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком