# Картопля зі шпинатом у вершковому соусі

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaСьогодні, кулінарний блогер Едуард Насиров, пропонує нам дуже просту, але шалено смачну страву. Готується вона легко, а смак просто приголомшливий – перевірено роками!

Готувати картопля зі шпинатом у вершковому соусі я буду на новій варильній поверхні Pyramida VCH 640/0 U – першій склокераміки, виробленій в Україні.

1. Шпинат вимити, нарізати середньо. Покласти шпинат в невеликий сотейник або сковороду і протушкувати його до м'якості під кришкою (режим 4-5 протягом 3-4 хвилин).

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою Pyramida2. Картоплю очистити і відварити в трохи підсоленій воді до напівготовності (7-10 хвилин після закипання - в залежності від сорту).

3. Часник і чилі подрібнити.

4. Картоплю нарізати середніми шматочками. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити картоплю до світло-золотистого кольору, додати подрібнений часник і чилі, імбир, трави, куркуму і готувати 3-4 хвилини, помішуючи.

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою Pyramida5. Додати вершки і протушкувати ще 1-2 хвилини на середньому вогні. В останню чергу додати шпинат, добре перемішати, прогріти ще 1 хвилину і можна подавати до столу!

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaСмачного!!!

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaАвтор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

Картопля – 400 г

 Шпинат – 200 г

 Оливкова олія – 2 ст.л

 Італійські трави – 1/2 ч.л

 Часник – 2 зубчики

 Перець чилі – 1 шт

 Імбир сухий – 1 ч.л

 Куркума – 1 ч.л

 Вершки жирні – 100 мл

 Сіль – за смаком

 Перець – за смаком