• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Карамельний кекс
#

Карамельний кекс

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 4-6

  • #
  • #
Карамельний кекс - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Смак карамельного кексу вас неодмінно здивує і назавжди залишиться в серці – він неймовірно ароматний, насичений, бархатистий, м'який і трохи вологий. Просто диво, рекомендую!

А готувати смачні вироби крім як на улюбленій техніці для дому Pyramida, я вже просто не вмію) мої незамінні помічники – духова шафа и варильна поверхня серії Rustico.

Приступаємо:

Карамельний соус:Візьміть 200 г цукру і 300 мл вершків. Розтопіть цукор, влийте гарячі вершки і прокип'ятіть півхвилини. Остудіть.

 Карамельний кекс з технікою Pyramida

Кекс:

1. Борошно ретельно змішуємо з цукром, пекарським порошком і сіллю.

2. Розм'якшене масло розминаємо в карамельному соусі і додаємо до борошна. Ретельно вимішуємо.

 Карамельний кекс з технікою Pyramida

3.У карамельну суміш додаємо по одному 2 яйця (так тісто буде однорідніше).

Якщо маса надто густа – додайте трохи молока. Тісто має бути як густа сметана.

4. Викладаємо тісто у форму (силіконова – ідеально підходить).

Випікаємо 35-45 хвилин при температурі 175 градусів.

 Карамельний кекс з технікою Pyramida

В своїй духовій шафі Pyramida я вибрала режим конвекція і ввімкнула таке зручне пристосування як вбудований таймер аналогового типу. Він не просто красивий елемент дизайну, а ще й функціональна річ. Після виставленого часу таймер видає дзвінки і духовка сама вимикається, дуже зручно, коли зайнятий паралельно мільйоном справ.
 Карамельний кекс з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту
Люди.Щастя.Пироги.
Джерело: facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

Карамельний соус:

• цукор – 200 г 

• вершки – 300 мл (жирні 33%)

• сіль – щіпка


Тісто:

• борошно – 200 г

• цукор – 100 г (для цього кексу ідеальний коричневий, а й звичайний підійде)

• пекарський порошок – 3 ч.л.

• сіль – 0,5 ч.л.

• масло – 100 г м'якого

• яйця – 2 шт

Готуємо з Pyramida
VCH 640/1 UCC RUSTICO

Варильна поверхня

VCH 640/1 UCC RUSTICO

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Яблучний зефір
    Приготовить
    Яблучний зефір

    Готовит: Евеліна Попова

  • Апельсиново-лавандовий джем
    Приготовить
    Апельсиново-лавандовий джем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Чорничні капкейкі
    Приготовить
    Чорничні капкейкі

    Готовит: Настя Попандопулос

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.