• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як обробити свинячий окіст
#

Як обробити свинячий окіст

  • #
  • #

У сьогоднішньому майстер-класі Артем Радучіч покаже, як обробити свинячий окіст, щоб вийшло 5 напівфабрикатів - гуляш, відбивні, кістлявий окорок, рулька, копита-кістки для холодцю і перших страв! Дивіться майстер-клас про те, як обробити свинячий окіст правильно і у вас не буде з цим ніяких проблем.

 

Етап №1. Знімаємо шкуру.

1. Гострим ножем робимо невеликий надріз і пальцями відокремлюємо шкуру від сала, щоб сало максимально залишалося на м'ясі.

2. Маленьким ножем знімаємо жир.

 

Етап №2. Видаляємо кістку.

1. Ножем розрізаємо м'ясо по кістки.

2. Відрізаємо по сухожиллям.

 

Етап №2. Відокремлюємо копита від рульки.

1. Великим ножем вести по сухожиллям. Надламати і зрізати.

 

Більш детально дивіться в майстер-класі!

все буде добре. техніка pyramida на кухні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• свинячий окіст

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Бананові панкейкі
    Приготовить
    Бананові панкейкі

    Готовит: Евеліна Попова

  • Варені яйця в маринаді
    Приготовить
    Варені яйця в маринаді

    Готовит: Все буде добре

  • Яловичі легені у вині
    Приготовить
    Яловичі легені у вині

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.