Як обробити свинячий окіст
|
У сьогоднішньому майстер-класі Артем Радучіч покаже, як обробити свинячий окіст, щоб вийшло 5 напівфабрикатів - гуляш, відбивні, кістлявий окорок, рулька, копита-кістки для холодцю і перших страв! Дивіться майстер-клас про те, як обробити свинячий окіст правильно і у вас не буде з цим ніяких проблем.
Етап №1. Знімаємо шкуру.
1. Гострим ножем робимо невеликий надріз і пальцями відокремлюємо шкуру від сала, щоб сало максимально залишалося на м'ясі.
2. Маленьким ножем знімаємо жир.
Етап №2. Видаляємо кістку.
1. Ножем розрізаємо м'ясо по кістки.
2. Відрізаємо по сухожиллям.
Етап №2. Відокремлюємо копита від рульки.
1. Великим ножем вести по сухожиллям. Надламати і зрізати.
Більш детально дивіться в майстер-класі!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• свинячий окіст