# Як обробити свинячий окіст

У сьогоднішньому майстер-класі Артем Радучіч покаже, як обробити свинячий окіст, щоб вийшло 5 напівфабрикатів - гуляш, відбивні, кістлявий окорок, рулька, копита-кістки для холодцю і перших страв! Дивіться майстер-клас про те, як обробити свинячий окіст правильно і у вас не буде з цим ніяких проблем.

 

Етап №1. Знімаємо шкуру.

1. Гострим ножем робимо невеликий надріз і пальцями відокремлюємо шкуру від сала, щоб сало максимально залишалося на м'ясі.

2. Маленьким ножем знімаємо жир.

 

Етап №2. Видаляємо кістку.

1. Ножем розрізаємо м'ясо по кістки.

2. Відрізаємо по сухожиллям.

 

Етап №2. Відокремлюємо копита від рульки.

1. Великим ножем вести по сухожиллям. Надламати і зрізати.

 

Більш детально дивіться в майстер-класі!

все буде добре. техніка pyramida на кухні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• свинячий окіст