Як смажити м'ясо, щоб олія не розприскувалася
Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 2-4
Як смажити м'ясо, щоб не розприскувалася олія? Це питання собі хоч раз в житті ставив кожен. Сьогодні Марина Шевченко розкриє три секрети, як смажити м'ясо так, щоб олія не розприскувалася і потім не доводилося вимивати всю кухню. Або ще гірше - лікувати опік. Виявляється, що є прості секрети, які Марина продемонструє на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Секрет № 1. Кам'яна сіль.
1. У сковороду насипаємо дрібку солі, розігріваємо сквороду і вже після, наливаємо олію.
Секрет № 2. Хліб.
1. У розігріту сковороду наливаємо олію і кладемо шматочок хліба.
2. Тепер кладемо м'ясо.
Секрет № 3. Борошно.
1. Розігріваємо сковороду. Наливаємо олію.
2. М'ясо обвалюють в борошні. Залишки струшуємо.
3. Відправляємо м'ясо смажитися.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.