• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Фарширована ріпа
#

Фарширована ріпа

Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 6-8

  • #
  • #

Фарширована ріпа - це не тільки корисно, а й неймовірно смачно! Це чудове блюдо порадує вас дивним смаком і стане надійним помічником в боротьбі з простудними захворюваннями! Сьогодні на кухні Інга Васильєва поділиться рецептом фаршированої ріпи, а в приготуванні їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Порада №1. Найкраще використовувати свіжу ріпу середнього розміру, у якій щільна шкірка, зелене пишне бадилля, а сам коренеплід твердий на дотик. Якщо на шкірці є коричневі плями - це ознака того, що ріпа стара, а значить буде гірчити.

Порада №2. Щоб позбутися гіркого присмаку, потрібно ретельно вимити ріпу, потім протягом декількох хвилин прокип'ятити, і після цього очистити від шкірки. Бланшувати ріпу можна тільки в киплячій підсоленій воді з тим'яном, приблизно 5 хвилин. Тоді плід не буде гірчити. Потім потрібно обдати ріпу холодною водою, щоб вона зберегла свою форму.

 

Приготування:

1. Цибулю і моркву нарізати кубиками.

2. Гриби порізати. Обсмажувати на оливковій олії разом з цибулею і морквою протягом 5 хвилин.

3. Сир натерти, додати разом з вершками, залишити тушкуватися на вогні на кілька хвилин.

4. Додати дрібно нарізане бадилля від ріпи, тим'ян, нарізаний перець чилі, сіль і перець.

5. Ріпу промити, прокип'ятити кілька хвилин, очистити шкірку.

6. Бланшувати ріпу в солоній воді 5 хвилин, потім занурити в холодну воду, щоб зберегти форму.

7. Вирізати серцевину в ріпі, нарізати м'якоть.

8. Наповнити ріпу начинкою, додати м'якоть.

9. Випікати в керамічному посуді з водою 25 хвилин при температурі 180° C.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• ріпа з бадиллям – 3 шт.

• оливкова олія – 1 ст.л.

• гриби печериці (проварені) – 200 г

• тимьян – 1 гілочка

• цибуля – 1 шт.

• морква – 200 г

• вершки – 100 г

• сир твердий – 150 г

• перець чілі – 1 шт.

• сіль

• перець чорний мелений

• коріандр – 5-7 зернят

• кінза – гілочка

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Американський гарбузовий пиріг
    Приготовить
    Американський гарбузовий пиріг

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Рис аль форно з томатами та моцарелою
    Приготовить
    Рис аль форно з томатами та моцарелою

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Курка з виноградом за грецьким рецептом
    Приготовить
    Курка з виноградом за грецьким рецептом

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.