Дієтичний плов: їж і худни
Час приготування: 1 год 30 хв. | Кількість порцій: 8-12
Не готуєте плов, тому що вважаєте це блюдо несумісним з ідеальною фігурою? Вас врятує рецепт дієтичного плову від Асмік Гаспарян! Кілька секретів допоможуть зробити цю страву не тільки смачною, але і дуже корисною. Асмік, за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B, приготує дієтичний плов. Більш детально дивіться в нашому матеріалі!
Спосіб приготування:
1. М'ясо нарізати шматочками середнього розміру, цибулю кубиками, а моркву - соломкою.
2. Розігріти каструлю з подвійним дном і змастити маслом.
3. Обсмажити шматочки м'яса до рум'яної скоринки.
4. Додати трохи бульйону і готувати на маленькому вогні 15 хвилин. Дістати м'ясо.
5. У каструлю викласти моркву і цибулю. Додати бульйон і тушкувати 5 хвилин.
6. Додати м'ясо.
7. Рис промити до прозорої води. Викласти його поверх м'яса і овочів рівним шаром.
8. Додати в рис головки часнику, посипати барбарисом.
9. Бульйон нагріти, з'єднати зі спеціями.
10. Залити бульйоном плов і довести до кипіння.
11. Зменшити вогонь і готувати, поки рис не вбере всю воду.
12. Вимкнути вогонь, залишити плов в теплі на 20-30 хвилин.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• рис круглозерністий - 1 кг
• морква – 1 кг
• цибуля – 1 кг
• курячі стегенця, без шкірки - 1 кг
• часник - 4 головки
• овочевий або курячий бульйон – 3 л
• барбарис – 2 ст.л.
• спеції не мелені (зіра або кмин, чорний перець або суміш перців, перець червоний сушений, сушений чебрець)
• зернятка гранату для декору
• рослинна олія
• сіль