# Чізкейк без випікання з кавуном

Час приготування: 1 год. | Кількість порцій: 4-8

Наталя Левензон впевнена - в спеку найкраще освіжатися тортом! І щоб це довести, експерт сьогодні приготує дивовижний холодний чізкейк без випікання, який виглядає як кавун і містить всередині солодку кавунову м'якоть.

Приготувати вітамінний, охолоджуючий літній десерт допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

1. Перетрите  песочное печенье в мелкую крошку;  растопите в микроволновке масло. Смешайте масло с крошками.

2. Половину маси пофарбуйте шпинатною макухою, половину - червоним ягідним. Червону масу з печива засипте на дно круглої форми, попередньо застеливши її пергаментним папером, і щільно утрамбувати по дну форми.

3. Зеленої крихтою викладіть стінки кавуна по бортах форми.

4. Залийте желатин водою і дайте йому настоятися і загуснути.

5. Перебийте сир в блендері.

6. Половину розбухлого желатину розтопіть, додайте в сирну масу, введіть йогурт, цукор, ванілін і знову все збийте.

7. На дно форми з пісочним печивом поставте невелику піалу, і залийте порожнечі навколо піали білої сирною масою. Поставте форму в холодильник, щоб білий сирний шар застиг.

8. М'якоть кавуна перебійте блендером в пюре.

9. Частину желатину розтопіть, додайте в кавунове пюре і знову збийте.

10. Дістаньте піалу із замерзлої маси, і в отвір влийте кавунове пюре, заповнивши його доверху. Поставте в холодильник остигати.

11. Щоб зробити кавунове насіння, розтопіть чорний шоколад, залийте його в кондитерський мішок і намалюйте на пергаменті краплеподібну форму. Намалюйте 30-40 таких крапель і поставте їх в морозилку охолодитися.

12. Дістаньте замерзлий торт з форми і прикрасьте його «гарбузовим насінням» по колу в 2 ряди.

 

Смачного!

кухона техніка pyramida на все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• м'якоть кавуна – 700 г

пісочне печиво – 400 г

• вершкове масло – 50 г

• червоний сік (з ягід) – 150 г

• макуха шпината – 50-100 г

• перетертий сир – 300 г

• йогурт – 1,5 ст

• цукор – 100 г

• ванілін – 1 ч.л.

• вода – 1/2  ст

• желатин – 60 г

• чорний шоколад – 50 г