• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Блонді
#

Блонді

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 8

  • #
  • #
Блонді - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Розтопити в сотейнику на водяній бані шоколад і масло, час від часу помішуючи ложкою, а коли шоколадно-масляна суміш стане однорідною, зніми її з плити.Данила Панов, фіналіст кулінарного шоу "МайстерШеф", досить довго виношував ідею приготування протилежного десерту Брауні: блонді.

1. Розтопити в сотейнику на водяній бані шоколад і масло, час від часу помішуючи ложкою, а коли шоколадно-масляна суміш стане однорідною, зняти її з плити. 

2. Підсмажити горіхи в духовці при температурі 160 градусів до утворення красивого рум'янцю (не прогавити, це займе 7-10 хвилин). Остигнуті горіхи потрібно порубати або злегка подрібнити качалкою, залишаючи при цьому великі шматочки.

3. Додати в теплу шоколадно-масляну суміш цукор, ванільний цукор, сіль, добре розмішати вінчиком. 

4. Далі вводити по одному яйцю і кожен раз швидко і ретельно вимішувати все віночком;

5. Додати просіяне борошно з розпушувачем, дуже-дуже добре перемішати до утворення однорідної маси за консистенцією таке як тісто для оладок, але не таке густе.

десерт Блонді6. Додати горіхи і журавлину і знову перемішати.

7. Вилити все в деко і відправити в духовку, розігріту до 170 градусів, вибираємо режим двостороннього нагріву. Час випікання становить 15-20 хвилин, перевірити готовність можна зубочисткою, головне, щоб на ній нічого не залишалося. Важливо не пересушити!

десерт Блонди8. Подавати блонді потрібно з гіркуватим мандариновим або кислуватим ягідним соусом!

 

Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов

Джерело: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

• Білий шоколад – 200 гр

• Вершкове масло – 150 гр

• Яйця – 4 великих або 5 маленьких

• Цукор – 100 гр

• Ванільний цукор – 1 пакетик

• Сіль – 1 щіпка

• Борошно – 90 гр

• Розпушувач – 1 ч.л

• Підсмажені горіхи – 1/2 склянки

• Журавлина – 50 гр

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Духова шафа

Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Дорада запечена в духовці
    Приготовить
    Дорада запечена в духовці
  • Крем-карамельні кошики
    Приготовить
    Крем-карамельні кошики

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Салат з запечених овочів
    Приготовить
    Салат з запечених овочів

    Готовит: Евеліна Попова

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.