# Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 10

На швидку руку біскотті? Будь ласка! Звичайно ж, італійські сухарики традиційно готуються з мигдалем, але що може перешкодити мені створювати свої традиції, коли в шафі є тільки 100 г волоських горіхів і трохи журавлини? Я люблю брати бискотти в далекі поїздки, вони відмінно зберігаються і за рахунок своєї калорійності втамовують голод досить швидко. До речі, сьогодні я також напишу про техніку подвійного випікання, а допоможе мені в цьому мій вірний друг духовий шкаф Pyramida F 82, а також кілька простих інгредієнтів.

1. Зважуємо борошно (400 г). До речі про борошно, також можна використовувати цільнозернове, або змішати різні види. У борошно (400 г) додаємо розпушувач (1,5 ч.л.) і цукор (200 г).

2. В окремій мисці розбиваємо яйця (3 шт), Відокремлюємо білок в склянку з останнього четвертого яйця, їм ми будемо покривати біскотті перед відправкою в піч. Відставте його в сторону.

 Як приготувати біскотті в духовці Pyramida

3. У ємність з сухими інгредієнтами додаємо столову ложку води.

4. У миску також відправляємо журавлину (100 г) і волоські горіхи (100 г) і замішуємо суху масу, формуючи дві ковбаски. Раджу їх не робити занадто об'ємними, так як при випіканні майбутні біскотті збільшаться в розмірі.

5. Змащуємо ковбаски яєчним білком, тим часом розігріваючи піч до 170 градусів в режимі "верх-низ".

6. Викладаємо ковбаски на пергамент і відправляємо в Pyramida F 82 на 30 хвилин. Мені подобається зручний широкий деко, яким укомплектована моя духова шафа, також я завжди використовую таймер, щоб не забути час випікання.

Настя Попандопулос залишила відгук про духовку Pyramida

7. За традицією, що склалася я готую солодке переважно в режимі "верх-низ", він рівномірно розподіляє тепло і створює помірну рум'яну скоринку у страви.

Не дивлячись на спекотну погоду, дуже зручно готувати з технікою, що не додає жару на кухні. Зізнаюся, коли я вибирала колір духовки, керувалася тільки девчуковими побажаннями. До речі, раніше кухонні дверцята були темно-коричневого кольору, просто одного разу я принесла додому банку білої фарби. Колір слонової кістки відмінно поєднується з брашированими фасадами моєї кухні. Відгук про духовку Pyramida від блогера Насті Попандопулос

8. Не чекаючи повної готовності, я дістаю біскотті з духовки, нарізаю їх гострим ножем і знову відправляю в піч на цей раз трохи підсушити.
 
 
Для цього вмикаю режим конвекції і знижую температуру до 100 градусів. Цей процес займає не більше 10-15 хвилин. Печиво має бути злегка м'яким, а завтра воно стане таким як потрібно, сухим і розсипчастим.

9. Бажаю вам приємного апетиту, макайте біскотті в десертне червоне вино, як це рекомендують друзі італійці!

 Готуємо в духовці Pyramida

Настя Попандопулос

Готує:

Настя Попандопулос
#
Інгредієнти

 Борошно - 400 г

 Цукор - 200 г

 Розпушувач - 1,5 ч.л.

 Яйця - 4 шт.

 Волоські горіхи - 100 г

 Сушена журавлина - 100 г