Рецепти запіканки в банці
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 5-10
Приготування сніданку забирає у вас багато часу? Законсервуйте запіканку і годуєте родину смачною стравою, яка буде залишатися свіжою протягом цілого тижня! Ольга Мартиновська поділиться рецептом з 5 різними смаками, які дозволять урізноманітнити меню і догодити всім домочадцям.
А допоможе швидко і смачно запекти сніданки - духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
1. Збити сир, додати вершки і перемішати, щоб не було грудочок.
2. Збити білки і окремо жовтки з цукром. Жовтки і білки перемішати.
3. Отриману суміш внести в сирно-вершкову масу, перемішати, щоб не було грудочок.
4. У банку покласти трохи сирної маси, потім начинку і знову налити масу.
5. Банки поставити на деко з пергаментом і відправити запікатися в духовку на 30 хвилин при температурі 180° C.
6. Готові запіканки під кришкою зберігати в холодильнику.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• сир – 500 г
• яйця – 3 шт
• цукор – 1,5 ст.л.
• вершки – 0,5 ст.
• горіхи – 50 г
• родзинки – 50 г
• курага – 50 г
• ягоди – 150 г
• апельсинова цедра – 100 г
• кунжут – 50 г
• какао – 100 г
• в'ялені помідори – 150 г