Італійська закуска з винограду
Час приготування: 20-30 хв. | Кількість порцій: 4
Сезон винограду в самому розпалі! Пора навчитися готувати смачні та оригінальні страви з цієї ягоди. Сьогодні італійська господиня розповість, як зробити неймовірну на смак закуску з винограду і сиру. Її вірними супутниками на кухні стануть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приготування:
1. Виноград розрізати на половинки, обсмажити їх на оливковій олії з цукром.
2. Додати спеції і вино, залишити до закипання, додати перець чилі.
3. Сир натерти і змішати в скляній (глиняної) посуді з готовою обсмаженою сумішшю винограду і спецій.
4. Відправити в розігріту духовку на 10-15 хвилин при температурі 200 ° С.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• білий виноград – 300 г
• цукор – 1 ст.л.
• шавлія – 1 пучок
• тимь'ян – гілочка
• вино – 100 мл
• сіль
• перець чілі – 1 шт.
• оливкова олія
• cир голандський – 300 г
• cир моцарела – 100 г
• чіабатта
• фрукти
• вино