В'ялені томати Час приготування: 6 г 20 хв | Кількість порцій: 1 |
В’ялені томати – корисна та неймовірна смачна альтернатива звичній домашній консервації. Якщо для вас ритуал сезонних заготовок – щось на кшталт щорічного гештальту, пропонуємо терміново збагатити свою колекцію рецептів цим середземноморським шедевром. Основна задача у приготуванні цієї закуски – дбайлива термічна обробка томатів, що найкращим чином імітує технологію в’ялення. Тому варто це делікатне завдання довірити духовій шафі Pyramida F 68 M IV Rustico, що впорається з ним на відмінно. А щоб закуска набула необхідної м’якості, обирайте виключно м’ясисті сорти томатів, типу «сливка». Як приготувати в'ялені томати в домашніх умовах? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.
Готуємо в'ялені томати:
1. Помідори миємо, обсушуємо та нарізаємо четвертинками.
2. Деко застилаємо пергаментом та викладаємо скибочки помідор.
3. Збризкуємо наші томати оливковою олією, посипаємо рубленим часником та сушеними італійськими травами.
4. Запікаємо томати у режимі «Конвекція» протягом 6 годин при 60 градусах.
5. Готові томати щільно закладаємо у скляну ємність та заливаємо оливковою олією.
6. Зберігаємо наші в’ялені томати у холодильнику.
Вже не терпиться здивувати близьких цією смакотою, чи не так? Всього декілька простих кроків – і смак сонячної Італії вже у вас на столі. Якщо готуємо разом з Pyramidа – відкривати увесь світ так просто!
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Tasty Stories
|
• помідори сливка – 2 кг.
• спеції італійські трави
• оливкова олія - 200 мл.
• часник - 2 зубчики
• сіль - за смаком
• цукор - 1 ч.л.
• пергамент для запікання