# В'ялені томати

Час приготування: 6 г 20 хв | Кількість порцій: 1

В’ялені томати – корисна та неймовірна смачна альтернатива звичній домашній консервації. Якщо для вас ритуал сезонних заготовок – щось на кшталт щорічного гештальту, пропонуємо терміново збагатити свою колекцію рецептів цим середземноморським шедевром. Основна задача у приготуванні цієї закуски – дбайлива термічна обробка томатів, що найкращим чином імітує технологію в’ялення. Тому варто це делікатне завдання довірити духовій шафі Pyramida F 68 M IV Rustico, що впорається з ним на відмінно. А щоб закуска набула необхідної м’якості, обирайте виключно м’ясисті сорти томатів, типу «сливка». Як приготувати в'ялені томати в домашніх умовах? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо в'ялені томати:

1. Помідори миємо, обсушуємо та нарізаємо четвертинками.

2. Деко застилаємо пергаментом та викладаємо скибочки помідор.

3. Збризкуємо наші томати оливковою олією, посипаємо рубленим часником та сушеними італійськими травами.

4. Запікаємо томати у режимі  «Конвекція» протягом 6 годин при 60 градусах.

5. Готові томати щільно закладаємо у скляну ємність та заливаємо оливковою олією.

6. Зберігаємо наші в’ялені томати у холодильнику.

Вже не терпиться здивувати близьких цією смакотою, чи не так? Всього декілька простих кроків – і смак сонячної Італії вже у вас на столі. Якщо готуємо разом з Pyramidа – відкривати увесь світ так просто!

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

помідори сливка – 2 кг.

• спеції італійські трави

• оливкова олія - 200 мл.

• часник - 2 зубчики

• сіль - за смаком

• цукор - 1 ч.л.

пергамент для запікання