Салат «Морська зірка»
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Урізноманітніть свій святковий стіл неординарними стравами. Сьогодні Олена Мельник розповість, як приготувати Новорічний суші-салат Морська зірка, а в швидкій приготуванні інгредієнтів їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Ця страва японської кухні дуже красива в подачі і неймовірно ніжна на смак!
Почнемо приготування з соусу:
1. Змішуємо сік половини лимона, цукор і 2 ст.л. соєвого соусу.
2. Переливаємо соус в сотейник.
Заправка для рису:
1. Підігріваємо оцет на плиті. Додаємо 2 ст.л. цукру.
2. Перемішуємо до повного розчинення цукру.
Для салату:
1. Нарізаємо огірок тонкими слайсами.
2. Очищаємо авокадо і так само нарізаємо слайсами.
3. У відварений рис виливаємо заправку і перемішуємо.
Готуємо сир:
1. Змішуємо сметану з кефіром і дрібкою солі.
2. У друшлаг укладаємо марлю. Виливаємо нашу суміш. Зверху придавлюємо і залишаємо на добу.
Викладаємо салат:
1. Першим шаром викладаємо рис. Зверху кладемо норі.
2. На норі кладемо сир, огірок, авокадо і знову сир.
3. Зверху сиру викладаємо тонкий шар рису.
4. У фіналі викладаємо філе риби.
5. Прикрашаємо і наш салат готовий до подачі.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• рис – 1 ст.
• оцет – 0,5 ст.
• філе слабосоленої риби – 400 г
• огірок – 1 шт.
• цукор – 3 ст.л.
• авокадо – 1 шт.
• норі– 4 листи
• кунжут – щіпка
• петрушка і лимон для декору
Для сиру Філадельфія:
• сметана – 250 г
• кефір – 500 мл