# Салат «Морська зірка»

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Урізноманітніть свій святковий стіл неординарними стравами. Сьогодні Олена Мельник розповість, як приготувати Новорічний суші-салат Морська зірка, а в швидкій приготуванні інгредієнтів їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Ця страва японської кухні дуже красива в подачі і неймовірно ніжна на смак!

 

Почнемо приготування з соусу:

1. Змішуємо сік половини лимона, цукор і 2 ст.л. соєвого соусу.

2. Переливаємо соус в сотейник.

 

Заправка для рису:

1. Підігріваємо оцет на плиті. Додаємо 2 ст.л. цукру.

2. Перемішуємо до повного розчинення цукру.

 

Для салату:

1. Нарізаємо огірок тонкими слайсами.

2. Очищаємо авокадо і так само нарізаємо слайсами.

3. У відварений рис виливаємо заправку і перемішуємо.

 

Готуємо сир:

1. Змішуємо сметану з кефіром і дрібкою солі.

2. У друшлаг укладаємо марлю. Виливаємо нашу суміш. Зверху придавлюємо і залишаємо на добу.

 

Викладаємо салат:

1. Першим шаром викладаємо рис. Зверху кладемо норі.

2. На норі кладемо сир, огірок, авокадо і знову сир.

3. Зверху сиру викладаємо тонкий шар рису.

4. У фіналі викладаємо філе риби.

5. Прикрашаємо і наш салат готовий до подачі.

 

Смачного!

Вбудовувана техніка для кухні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• рис – 1 ст.

оцет – 0,5 ст.

• філе слабосоленої риби – 400 г

• огірок – 1 шт.

• цукор – 3 ст.л.

• авокадо – 1 шт.

• норі– 4 листи

• кунжут – щіпка

• петрушка і лимон для декору

 

Для сиру Філадельфія:

• сметана – 250 г

• кефір – 500 мл