• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Парові вареники на кефірі з середземноморською сирною начинкою
#

Парові вареники на кефірі з середземноморською сирною начинкою

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 3-4

  • #
  • #
Парові вареники на кефірі з середземноморською сирною начинкою - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Новий погляд на досить звичне блюдо – дуже смачно, особливо з келихом білого сухого вина! Порадуйте своїх рідних і доведіть, що ви можете приємно дивувати!):

Приготувати тісто:

 Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

1. У мисці змішати всі інгредієнти (борошно додавати поступово) і замісити еластичне і м'яке тісто – не переборщіть з борошном.

Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

2. Накрити тісто рушником і дати трохи постояти поки ви приготуєте начинку.

Для начинки в мисці добре перемішати всі інгредієнти (зелень дрібно порубати)

 Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

1. Розділити тісто на 12-15 шматочків, з кожного розкачати диск 7-8 см в діаметрі.

2. Викласти близько 1 ст. л. начинки в центр диска і зліпити краї сформувавши вареник.

3.Викладати вареники на присипану борошном дошку і тримати під рушником поки ліпите інші. (Що б не пересихали)

 Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

4. Піддон пароварки змастити олією, налити в деко окріп.

5. На піддон викласти вареники, накрити ковпаком і відправити в розігріту до 220-250 С духовку на 15-20 хвилин.

 Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

6. Готові вареники викласти на блюдо і подавати до столу щедро змастивши сметаною та додавши оливкову олію.

7. До вареників добре підійде листя руколи в супровід.

 Рецепт парових вареників з технікою Pyramida

Смачного!

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

Тісто:

• кефір – 1 склянка

• яйця – 1 шт

• сіль – щіпка

• оливкова олія – 2 ст.л

• борошно – 300-400 г (скільки візьме тісто)
 

Начинка:

• фета – 250 г

• оливки зелені 1/2 банки

• оливкова олія – 2 ст.л

• зелень (чебрець, цибуля, петрушка, кріп або на свій розсуд)

• італійські трави – 1 ч.л

• яйця – 1 шт

• тертий пармезан – 3 ст.л

• цедра 1/2 лимона (опційно)

Готуємо з Pyramida
Пароварка Pyramida

Комплект приготування на пару

Пароварка Pyramida

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Пиріжки з ягодами
    Приготовить
    Пиріжки з ягодами
  • Тікка-масала
    Приготовить
    Тікка-масала
  • Булочки з дріжджового тіста
    Приготовить
    Булочки з дріжджового тіста
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.