• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як правильно варити овочі
#

Як правильно варити овочі

  • #
  • #

Після приготування зелені овочі втратили свій колір і зіпсували зовнішній вигляд страви? Дізнайтеся секрети Євгена Клопотенко, як варити брокколі, спаржу і зелений болгарський перець, щоб вони не втратили свій природний смарагдовий колір, прямо зараз! Всі секрети будуть демонструватися на електричній варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.

Спаржа, брокколі, зелений болгарський перець і інші зелені овочі при термічній обробці втрачають свій красивий яскраво-зелений колір. З цією проблемою стикаються всі, від господинь до шеф-кухарів. Але Женя Клопотенко знайшов вихід із ситуації! І зараз він розкриє секрети правильного приготування зелених овочів.

1. Перед варінням овочі потрібно замочити в холодній воді на 2-3 години. Це допоможе їм відновити запаси втраченої вологи при зберіганні.

2. Додайте 1 ст. л. соди (на літр води), так ви зменшите кількість нітратів, яка в них міститься, на 25-50%.

3. Алюмінієві каструлі краще не використовувати для варіння зелених овочів, оскільки цей метал впливає на їх колір. Води, в якій будете варити овочі, повинно бути в 6 разів більше за обсягом, ніж самих овочів.

4. Закип'ятіть велику кількість несолоної води, додайте туди 0,5 ч.л. лимонного соку, і кидайте овочі невеликими порціями, щоб кипіння не припинялося. Це швидко заблокує пори на овочах, запобігши втрату кольору, вітамінів і мінералів.

5. Каструлю під час варіння кришкою не накривати: вважається, що, якщо ензим, що руйнує хлорофіл, не виходитиме разом з парою, домогтися зеленого кольору не вдасться.

6. Важливо зупинити процес приготування, як тільки овочі будуть готові. Кращий спосіб - крижана баня. Опустіть овочі шумівкою в миску з водою і льодом. Залиште там овочі на 2-3 хвилини, після чого перекладіть їх на тарілку з паперовим рушником.


Смачного!

кухонна техніка Pyramida в програмі все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

будь-які овочі, які необхідно відварити

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Капкейкі з шоколадним ганашем
    Приготовить
    Капкейкі з шоколадним ганашем

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Великодні капкейкі
    Приготовить
    Великодні капкейкі

    Готовит: Все буде добре

  • Десерт
    Приготовить
    Десерт "Піраміда" з ягідної глазур'ю

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.