Салат "Нарцис"
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-6
Рецептом простого і смачного салату до новорічного столу поділилася Катерина Велика. Дізнайтеся, з чого приготувати салат «Нарцис» прямо зараз! А підготувати всі інгредієнти для салату Наталя зможе за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Цей салат стане кращою прикрасою вашого святкового столу.
Приготування салату:
1. Варимо рис. Щоб він був розсипчастим і не злипався, промийте рис кілька разів холодною водою і підсмажте на сковороді. Після цього крупу можна відварювати.
2. Виймаємо з сардини кісточки, потім розминаємо виделкою рибу. Нарізаємо дрібно цибулю, огірки ріжемо соломкою, подрібнюємо імбир.
3. Готуємо заправку. Масло з консервів змішуємо з діжонськой гірчицею, соєвим соусом і лимонним соком. Сіль і перець додавати за смаком.
4. Робимо прикрасу: ріжемо дайкон на тоненькі пластини і формуємо з них квітку. Закріпити квітку можна за допомогою зубочистки. Буряком, куркумою фарбуємо пелюстки і серединку квітки.
5. Викладаємо салат шарами в круглу форму. Кожен з них (крім шару цибулі) заправляємо соусом.
6. Прикрашаємо салат зеленою цибулею і квіткою.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• сардина в олії – 1 банка
• огірки свіжі – 2 шт.
• цибулина – 1 шт.
• імбир - 1 шт.
• рис – 0,5 стакана (100 г)
• сіль, перець – за смаком
• олія для смаження
Для прикраси:
• редис дайкон – 1 шт.
• зелена цибуля – великий пучок
Для соусу:
• олія з консервів – 4 ст.л.
• дижонская гірчиця – 1 ст.л.
• соєвий соус – 1 ст.л.
• лимоний сік – 1 ст.л.