Кава по-віденськи
Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 2
Найсмачнішу каву по-віденськи можна приготувати самостійно в домашніх умовах! Все, що вам потрібно - правильний рецепт і величезний ентузіазм. Здивуйте своїх рідних найніжнішим смаком цього чудового напою. Покаже, як приготувати каву по-віденськи в майстер-класі Катерина Велика на сенсорної поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приготування:
1. Збити вершки з невеликою кількістю цукрової пудри в стійку піну, поставити в холодильник.
2. Висипати каву і цукор в турку, залити 2/3 склянки холодної води.
3. На невеликому вогні, помішуючи, довести кави до кипіння. Потім процідити напій в підігрітий склянці такого об'єму, щоб він зайняв менше половини склянки.
4. В гарячу каву викласти холодні збиті вершки, подавати за бажанням з корицею або какао-порошком.
Корисні поради:
1. Вершки, а також посуд, з яким вони будуть контактувати, повинен бути холодним.
2. Обирайте вершки з високим відсотком жирності, наприклад 33%. Такі вершки краще збиваються.
3. Цукрову пудру потрібно додавати в кінці збивання.
4. Кава повинна зайняти меншу половину чашки - приблизно 20 відсотків, а вершки велику - 80 відсотків.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.