# Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 5

 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з PyramidaА ви так само любите грузинську кухню, як її любить наш друг, кулінарний блогер Едуард Насиров? :)

Знаю, що багато (як і я) люблять грузинську кухню. Хоча не можу наполягати на автентичності даного рецепта, настрій все-таки ці котлетки передають) Це – вільна варіація, якою я користуюся ось уже 4 роки і повинен сказати, що дуже задоволений результатом!) Готувати сьогодні знову буду на унікальній моделі Pyramida VCH 640/0 U – першій склокерамічній варильній поверхні, виробленій в Україні. Приступаємо! Ось побачите – все гранично просто.

1. У сотейник влити молоко, додати сіль, цукор і масло. Поставити сотейник на середній вогонь (рівень 4-5) і прогріти молоко, поки масло не розтане.

Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida2. Борошно всипати у велику миску. Влити в борошно молочну суміш, додати прянощі і тертий сир.

3. Перемішати і замісити м'яке вологе тісто.

 Грузинська кухня Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida4. Мокрими руками скачати з тіста робимо невеликі кульки, а потім з них формуємо коржі.

5. Розігріти на сковороді олію (рівень 7-8) і обсмажити коржі з двох сторін по 3-4 хв, до золотистого кольору. Викласти на паперові рушники, дати вбратися зайвому жиру і подати мчади гарячими.
 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з PyramidaДо цих коржиків можна подавати аджику, салат зі свіжих овочів або інші закуски.

Смачного!!!

 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida

Як показала себе в роботі перша українська склокераміка Pyramida VCH 640/0 U?
Основні плюси: українська збірка, німецькі комплектуючі та нагрівальні елементи, безліч інженерних плюсів (зони нагріву розташовані правильним квадратом, відстань між ними – 17,5 см). Все геометрично акуратно і чітко. Модель підтримує 9 рівнів нагрівання: від 9 + для швидкого закипання до 0,5 для підтримки блюда теплим. Поверхня абсолютно безпечна в роботі. Тут передбачені блокування сенсорної панелі для захисту від випадкового включення, індикатор залишкового тепла, звуковий таймер і тд.Техніка може похвалитися зручним і швидким монтажем. У комплекті йде монтажний шаблон з щільного картону, оригінальний ущільнювач, кріплення та інше. Більш того, цю поверхню можна називати практично всеукраїнською, так як комплектуючі виробляються в різних містах: термостійкий кремній-органічний ущільнювач – в Сумах, каркас з оцинкованої сталі – в Запоріжжі, кабель живлення – в Одесі.

У комплекті з варильною поверхнею йде скребок для зручного і правильного догляду за склокерамікою.
Виробник дає 3 роки гарантії на Pyramida VCH 640/0 U.


Крім технічної сторони першої української склокераміки, хочу відзначити зручність у використанні. Тут продумані всі деталі: проста і зрозуміла сенсорна панель, нічого зайвого в дизайні, гарне розташування конфорок, швидке нагрівання. Чесна ціна що також важливий момент!

Пишаюся, що мої друзі ТМ Pyramida не стоять на місці і постійно рухаються вперед! Так тримати!!!

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Кукурудзяне борошно – близько 2 склянок

 Молоко – 1 склянка

• Цукор – щіпка

• Вершкове масло – 50 г

• Рослинна олія для смаження

• Сіль – за смаком

• Перець – за смаком

• Сухі трави – 1 ч.л.

• Сир твердий – 100 г