# Маринована цибуля

Маринована цибуля - одна з найпопулярніших страв у Німеччині. У ресторанах за ці ласощі гурмани платять великі гроші. Сергій Калінін розкриє нам секрет приготування цієї страви і допоможе йому в цьому варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Приступаємо до приготування:

1. Цибулю очистити, видалити хвостики і корінці, промити.

2. Воду закип'ятити, опустити в неї цибулини, бланшувати 2-3 хв.

3. За допомогою шумівки перекласти цибулю в миску з холодною водою.

4. Покласти в стерилізовані банки по 2 лаврові листки, 3 горошини чорного перцю, 4 горошини запашного перцю, по 0,5 перцю чилі і по 1 гвоздиці.

5. Розкласти цибулю по банкам. Чорний і білий перець подрібнити.

6. Воду довести до кипіння, додати зерна гірчиці, сіль і цукор. Варити на повільному вогні до повного розчинення цукру.

7. Додати оцет, кип'ятити 2 хвилини.

8. Залити гарячим маринадом банки з цибулею, накрити кришками. Стерилізувати після закипання 5 хв.

 

Смачного!

сенсорні варильні поверхні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для маринада:

• вода – 1 л

• соль – 1 ст.л.

• сахар – 3 ст.л.

• зерна горчицы – 2 ст.л.

• уксус столовый 6% – 250 мл

 

Для консервации:

• лук репчатый (мелкий) – 2 кг

• лист лавровый – 8 шт

• перец черный горошком – 12 шт

• перец душистый горошком – 16 шт

• перец чили – 2 шт

• гвоздика – 4 шт

• черный и белый перец горошком (для маринада) – 0,5 ч.л.