• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як варити цвітну капусту
#

Як варити цвітну капусту

  • #
  • #

Темний колір, неприємний запах, гіркий смак - результат готування цвітної капусти, який відбиває бажання їсти цей корисний продукт. Як правильно варити цвітну капусту покаже Наталія Левензон використовуючи варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B. Її секрети допоможуть вам зробити корисне смачним.

Перш ніж почати варити кольорову капусту, її потрібно добре промити. Замочіть капусту на 5-7 хв. в соляному розчині (1 ст.л. солі на 1 л води). Так ви очистите овоч від бруду і дрібних жучків.

 

Проблема 1: Горький привкус

Щоб капуста не мала гіркуватого присмаку, перед варінням потрібно замочити її на 5-10 хвилин в молоці. Воно зробить капусту ніжною на смак і позбавить гіркуватості. Воду краще не додавати.

 

Проблема 2: Втрата кольору після варіння

Під час варіння білий колір капусти може змінитися на сірий. Це відбувається через неналежні умови зберігання овоча: наприклад, якщо капуста довго пролежить в холодильнику, або в теплі під прямими сонячними променями. Щоб цього не сталося, потрібно додати в окріп 2 ч. Л. цукру. Але якщо капуста все ж встигла потемніти, то врятувати ситуацію допоможуть 2 ч. Л. лимонного соку.

 

Проблема 3: Неприємний запах

Щоб уникнути неприємного запаху при варінні, потрібно змочити марлю в оцтово-водному розчині, потім викласти її на каструлю і накрити кришкою. Оцет вбере в себе запах і врятує від смороду, а кришка не дасть поширюватися, власне, запаху оцту.

 

Смачного!

сенсорні варильні панелі Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• цвітна капуста

• молоко

• цукор – 2 ч.л.

• лимон – 2 ч.л.

• оцет

 

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Еклери con Crema pasticcera
    Приготовить
    Еклери con Crema pasticcera

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Варені яйця в маринаді
    Приготовить
    Варені яйця в маринаді

    Готовит: Все буде добре

  • Яловичі легені у вині
    Приготовить
    Яловичі легені у вині

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.