# Як красиво подати салат. Презентація як в ресторані

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-5

Гарне оформлення і подача салатів зроблять Ваші кулінарні шедеври незвичайними. Шеф-кухар столичного ресторану Дмитро Руденко в своєму майстер-класі розповість як красиво подати салат. І в оригінальному прикрашанні для подачі йому не обійтися без варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B.

 

Готуємо салат: 

1. Листя порвати.

2. Куряче філе нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 10 хвилин.

3. Обсмажити філе на сковороді, посипавши кунжутом.

4. Всі інгредієнти змішати і прикрасити квітами.

 

Для соусу:

1. Малину очистити, влити вино.

2. Додати цукор і тим'ян.

3. Проварити 10 хвилин, подрібнити і пропустити через сито.

 

Для приготування карамельного кулі:

1. В повітряну кулю набрати воду до необхідного розміру.

2. Змішати цукор, патоку і воду.

3. Уварювати до консистенції "тонкої нитки».

4. Кульку поставити на склянку і зверху залити карамеллю.

5. За допомогою ножиць підкоригувати форму.

6. Залишити застигати на 3-5 хвилин.

7. Тримаючи кульку хвостиком вниз, зробити надріз і випустити воду.

8. Кульку прибрати. Наповнити кулю салатом.

 

Для приготування картопляної конструкції:

1. Картоплю очистити.

2. За допомогою овочечистки вирізати тонкий шар з картоплі довжиною близько 20 см.

3. Вирізати гострим ножем або формою дірочки.

4. Посолити, полити лимонним соком.

5. Розмістити слайс з картоплі навколо металевого кільця. Зафіксувати.

6. Надіслати в розігрітий фритюр. Злегка обсмажити до золотистого кольору.

7. Дати охолонути і витягти з форм.

8. Розмістити кільце вертикально. Наповнити салатом.

 

Смачного!

індукційна поверхня Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для салату:

• ягоди – 60 г

філе куряче – 200 г

• соєвий соус – 50 мл

• кунжут – 1 ст.л.

• малина – 200 г

• вино сухе червоне – 200 мл

• цукор – 200 г

• тим'ян– 2 гілочки

• листя салату – 100 г

• сезонна зелень – 50 г


Для карамельної кулі:

• цукор– 500 г

• патока – 100 г

• вода – 100 г

• повітряна кулька – 1 шт.


Для картопляної конструкції:

• картопля – 1 шт.

лимонний сік – 1 ст.л.

олія для смаження