Кулінарні хитрощі для швидкого приготування страв
Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 4-8
Не поспішайте викидати зів'ялу зелень і позбавлятися від застарілого хліба! Учасник МастерШеф 6 Микола Молоков розповість, як можна використовувати несвіжі продукти, а також покаже, як швидше справлятися на кухні і в цьому йому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Ви коли-небудь пробували реанімувати зів'ялу зелень? Ні? Ну тоді приступаємо:
1. Відрізаємо кінчики ніжок у зелені.
2. Набираємо в стакан воду. Додаємо 2 ст.л. оцту.
3. Ставимо зелень в стакан і відправляємо на 30 хвилин в прохолодне місце.
Хочете приготувати голубці, але немає часу для отварювання і розм'якшення листя капусти? Є спосіб швидше та простіше:
2. Відправляємо в мікрохвильову піч на 9 хвилин.
3. Через 9 хвилин ми отримуємо гарячі, але м'яке і гнучке листя капусти.
Як акуратно, красиво і швидко нарізати сир:
1. Нагріти лезо ножа, опустити його в графин з гарячою водою.
2. Легко і красиво нарізати сир.
Як врятувати зачерствілий хліб:
1. Нарізаємо хліб скібочкамі.
2. Включаємо плиту, нагріваємо воду для водяної бані.
3. Зверху каструлі ставимо сито, кладемо хліб і накриваємо.
4. Через 3-4 хвилини у нас свіжий м'який хліб.
Як приготувати буряк за лічені хвилини:
1. Беремо буряк середнього розміру, проколюємо ножем.
2. Проколоту буряк загортаємо в харчову плівку або рукав для запікання.
3. Відправляємо в мікрохвильовку на 7-8 хвилин.
4. Дістаємо буряк, залишаємо в плівці ще на 3-4 хвилини.
5. Розгортаємо. Наш буряк готова!
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.