# Кнотси з бринзою і соусом песто

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" телеведуча і світська левиця Світлана Вольнова, яка розповіла, як приготувати страву з кропиви, оригінальна ресторанна подача закуски зачарує кого завгодно. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Давайте спробуємо її приготувати разом! ;) 

1. Прокатати кропиву качалкою через серветку і бланшувати, щоб вона не палила.

2. Для начинки: змішати сир бринзу, горіхи, дрібно нарізану м'яту і спеції, додати оливкову олію, добре перемішати.

3. Вибрати велике листя кропиви (4-5 см). У центр кола викласти 1 ч. л. начинки.

4. Загорнути кропиву в мішечок, перев'язати пір'ям зеленого лука. 

5. Воду і вино 50/50 закип'ятити, мішечки з кропиви на ложці занурити в маринад на 10-15 секунд, дістати, викласти на блюдо. 

6. Остудити, подавати з соусом з кропиви: бланшероване листя кропиви подрібнити в блендері разом з іншими інгредієнтами і спеціями, додати оливкову олію.

 

Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

крапива – 300 г

• сир бринза – 100 г

горіхи (подрібнені) – 50 г

• м'ята – 5 гілочок

• розмарин (сушений) – 3 г

• сіль, перець – за смаком

• зелена цибуля – 5 гілочок

• біле сухе вино – 100 г

• оливкова олія – 1 ч. л.


Для соусу песто з кропивою: 

• кропива бланширована – 3 ск

• часник – 3 зубчики

• горіхи (подрібнені) – 50 г

• твердий сир – 50 г

• базилік (свіжий) – 30 г

• оливкова олія – 60 мл

лимонний сік – 2 ч. л.

• сіль, чорний або білий перець – за смаком