• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Іскандер-кебаб
#

Іскандер-кебаб

Час приготування: 40 хв | Кількість порцій: 4-6

  • #
  • #
Іскандер-кебаб - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Іскандер-кебаб – та страва, яка зробить щасливим будь-якого м'ясоїда. Уявіть, ціла тарілка гарячого соковитого м'яса з двома видами соусів. І все це на лепешці-лаваші, що просочується соками, лежить зверху начинки. Тільки заради цього варто було жити в Османській імперії. Щербети, отрути, іскандер-кебаби та євнухи – чого ще бажати?! ;)
⠀
Сьогодні прийдеться багато смажити: м'ясо, овочі, шматочки хліба. Всі ці продукти люблять різну температуру. Приготування на варильній поверхні  Pyramida CFEA 643 B. У неї 9 режимів регуляції потужності, тому легко догодити будь-яким продуктам. Крім того, три контури нагріву дозволяють рівномірно нагріти поверхню великої сковороди. А нам знадобиться велика. Або доведеться готувати добавку. З кебабами завжди так.


Приготування:

1. М'ясо заморозити і нарізати тонкими пластинками.

Мясное турецкое блюдо

2. Цибулину подрібнити в блендері або на тертці, додати решту продуктів для маринаду. Занурити туди м'ясо і поставити до холодильника на пару годин, а краще на ніч.

3. Потім розігріти суху сковороду і відправити на неї все м'ясо разом з маринадом. Посолити. Оскільки шматки дуже тонкі, м'ясо прожарюється швидко. Як тільки вся рідина випарується, а м'ясо стане м'яким, готово.
⠀
4. Білий соус. Нарубати зелень і часник і все змішати з сіллю і йогуртом.

Соус к мясу. Турецкий рецептСоусы к мясу5. Томатний соус. Крупно нарізати солодкий перець і дрібно помідори. Розігріти на сковороді все масло, покласти помідори і трохи протушкувати. Додати перці, томатну пасту, прянощі. Нагріти і влити воду. Кип'ятити соус, поки помідори не розваряться. Перці повинні залишитися цілими.

Томатный соус к мясу

6. Коржик (піту, лаваш не тонкий, хліб) нарвати шматочками 2-3см і підсмажити на вершковому маслі до легкого зарум'янювання. Можна коржі для піци. Вони смачні, але просочуються довго. Беріть щось більш пористе.

Турецкое блюдо

Схема сбору: сухарики, білий соус, м'ясо, томатний соус. Полити розтопленим вершковим маслом. Подавати з салатом, розповідати що це улюблене блюдо Олександра Македонського (ні, помідори в Туреччині з'явилися пізніше). Або іншого Олександра, адже Іскандер з Турецького перекладається як Олександр.

Мясное турецкое блюдо искандер

Джерело: instagram.com/maslom_wgoru

Maslom Wgoru

Готує:

Maslom Wgoru
#
Інгредієнти

• М'ясо – 1 кг яловичини (вирізка)

Маринад: 

• Цибуля– 1 шт
• Молоко – 50 мл
• Рослинна олія – 50мл
• Чебрець – 0,5 ч.л.
• Паприка – 0,5 ч.л.

Для біголо соусу:

• Несолодкий йогурт – 200 г
• Кріп
• Петрушка
• Часник – 2 зуб
• Сіль

Для томатного соусу: 

• Олія – 5 ст.л.
• Вершкове масло – 2 ст.л.
• Томатна паста – 2 ст.л.
• Помідор – 2 шт
• Перець солодкий –1 шт
• Цукор – 1 ст.л.
• Вода – 0,5 л
• Чебрець
• Сіль

Готуємо з Pyramida
CFEA 643 B

Варильна поверхня

CFEA 643 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Стракотто з яловичих щік
    Приготовить
    Стракотто з яловичих щік

    Готовит: Все буде добре

  • Як приготувати шлунки
    Приготовить
    Як приготувати шлунки

    Готовит: Все буде добре

  • Морозиво бісквіт
    Приготовить
    Морозиво бісквіт

    Готовит: Світлана Мей

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.