Теплий салат «Хлібна скриня»
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Теплий салат «Хлібна скриня» обов'язково прикрасить ваш стіл. Рецепт цього салату нам розповість Ольга Сумська. Ви не повірите, головним інгредієнтом цього салату є звичайний хліб! Актриса не тільки розповість рецепт теплого салату «Хлібна скриня», а й покаже, що потрібно робити, а допоможе їй у цьому кухонна техніка Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX. Такий теплий салат здивує ваших близьких подачею і смаком – дізнайтеся, як його приготувати!
1. Включаємо плиту. Наливаємо олію на сковороду, додаємо чебрець.
2. Нарізаємо цибулю, відправляємо на сковороду.
3. Обсмажуємо морепродукти. Додаємо вино, вершки і тушкуємо 1-2 хвилини.
4. Ріжемо помідори і відправляємо до морського коктейлю. Ретельно перемішуємо.
5. Подрібнюємо сир. Відправляємо на сковороду. Солимо, перчимо і відставляємо від плити.
6. Беремо хліб, зрізаємо куточок під кутом. Видаляємо мякушку всередині і на кришці.
7. Наповнюємо хліб начинкою з морепродуктів і закриваємо кришкою. Закріплюємо кулінарною ниткою або зубочистками.
8. Запікаємо наш хліб 10 хвилин при 200 ° C.
9. Дістаємо, відкриваємо і прикрашаємо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• буханець хліба
• вершки – 125 мл
• сир – 200 г
• біле вино - 50 мл
• морський коктейль - 350 г
• чебрець - 2 гілочки
• цибуля – 1 шт.
• помідори черрі - 4 шт.
• вершкове масло - 50 г
• соняшникова олія
• кріп
• перець, сіль – за смаком