Голець, запечений з лимоном Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Віка підкорила нас своєю ніжністю і вишуканим почуттям стилю. Дизайн своєї квартири вона розробляла сама. Коли був готовий перший ескіз, стало однозначно зрозуміло, що до цієї кухні ідеально підходить тільки стильна і сучасна техніка Pyramida.
1. Почистіть рибу і нашпигуйте її спеціями.
2. Поріжте часточками лимон і покладіть в середину.
3. Загорніть рибу у фольгу.
4. Увімкніть духовку на традиційний режим з обдувом. Він дозволить пропекти рибу рівномірно з усіх боків. Таймер виставте на 40 хвилин, а температуру на 180 градусів. Щоб риба придбала золотисту скориночку, потім поставте її на режим "Гриль".
5. Поки риба запікається, відваріть спагетті. Коли вони будуть готові, потріть зверху твердим сиром, прикрасьте черрі і зеленню.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте смачно, легко і приємно з технікою Pyramida!»
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Голец – 800 г
• Лимон – 1 шт
• Черрі – 400 г
• Вершкове масло – 300-400 г
• Петрушка – 100 г
• Спагеті – 300-400 г
• Спеції для риби – за смаком
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком